fbpx

OVER BAKELIET

DRINKS | VINYL | FOOD

WIE ZIJN WIJ

Een moderne klassieker vol bezieling op één van de meest pittoreske locaties van Rotterdam-West. Samen genieten van uitgesproken smaken, eigenzinnige muziek en elkaars gezelschap. We verwelkomen je graag in ons sfeervolle café, in onze plattenwinkel of buiten op het terras.

FILOSOFIE

Bakeliet draait om het samenbrengen van werelden. Wij nodigen het publiek uit in het diepe te springen en nieuwe muziek, mensen en smaken te leren kennen. Bakeliet is open en inclusief, maar met een duidelijke voorkeur voor vooruitstrevendheid en experiment. 

DOE MEE

Wij bieden graag een podium aan muzikanten, kunstenaars, culturele evenementen en andere sfeerverhogende activiteiten. Exposities, mini concerten, voordrachten en performance art. Wij staan open voor alle vormen van expressie. Heb jij een goed idee? Neem gerust contact met ons op. 

ONS STANDPUNT

Bakeliet is opgericht vanuit de visie dat er binnen de Rotterdamse stadsgrenzen behoefte en ruimte is voor een nieuwe stap binnen de horeca-en uitgaanscultuur. Een caleidoscopische mix van eten, (wereld)muziek, kunst, drinken en dansen.

Bakeliet is laagdrempelig en inclusief, maar met een duidelijke voorkeur voor vooruitstrevendheid en experiment.